Program de lucru : Luni-Vineri: 08.00-20.00, Sambata: 08.00-17.00, Duminica: URGENTE Telefon : 0727 511 834

reparatii termopane

Reparatii Termopane Bucuresti

Reparatii Termopane Ilfov

0727.511.834 este numarul pe care il puteti apela pentru servicii de reparatii termopane, interventii de reparatii ale ferestelor termopan, usilor termopan sau rulourilor exterioare,confectionate din PVC sau Aluminiu. De asemenea, daca doriti modificarea termopanelor si cand spunem termopane ne referim la modificarea deschiderii ferestrei termopan din simpla deschidere in dubla deschidere, noi putand rezolva problema repede si cu costuri reduse,pretul reparatiilor termopanelor aflandu-l printr-un simplu telefon.
Depanarea ternopanelor sau serviciile prestate de noi implica numeroase operatiuni de la revizia periodica a tamplariei termopan pana la inlocuirea unei balamale sau a unui maner de usa sau maner de fereastra cu geam termopan.

Etansarea termopanelor reprezinta o problema des intalnita din cauza imbatranirii garniturilor, dar si aceasta problema se poate rezolva prin inlocuirea lor cu alte garnituri noi si de buna calitate. reparatii termopane


NOU: Executam gauri in geamul termopan pentru hote, ventilatoare aerisiri, gaurile in geamul termopan pot fi executate la dimensiunile dorite de client in masura in care dimensiunea si structura geamului ne permite.
Pentru executarea gaurii in sticla termopan se va demonta sticla existenta si se va inlocui cu o sticla gata gaurita in functie de dimensiunea stabilita la masuratorile prealabile.

Echipa servicii-reparatii-termopane.com ofera un serviciu complet de reparatie, intretinere si inlocuire a ferestrelor dumneavoastra cu geam termopan, fie ca sunt din pvc, aluminiu sau lemn stratificat.

Va vom oferi o lista completa a serviciilor prestate de noi si anume:

 • Inlocuirea garniturilor pentru o mai buna izolare termica si acustica; reparatiia balamalelor, daca necesita acest lucru sau inlocuirea celor existente;
 • Inlocuirea gemului termopan daca acesta este crapat sau aburit intre cele doua foi de geamuri; inlocuirea manerelor de la usi sau ferestre cu unele de cea mai buna calitate;
 • Gresarea tamplariei(feroneriei);
 • Schimbat garnituri[chedere] ferestre, usi sau reimprospatarea celor existente; Inlocuit accesorii tamplarie[feronerie] balamale, manere, broaste, butuci ; Inlocuim geamuri sparte, aburite ;
 • Schimbam plasele de insecte uzate rupte sau imbatranite de vreme sau soare;

 • Modificam deschidere termopanelor din simpla deschidere in deschidere oscilobatanta indiferent ca este usa sau fereastra;
 • Montam glafuri pvc pentru interior si glafuri din aluminiu pentru exterior;

 • Executam reparatii la rulourile sau jaluzelele exterioare din pvc sau aluminiu;
 • Schimbarea deschiderii ferestrei din simpla deschidere in dubla deschidere.


  Daca aveti nevoie de o actiune rapida pentru remedierea problemelor survenite la termopanele, jaluzele, obloanele din casa dvs., contactati-ne oricand, 24/7.

 • reparatii termopane sector 3

Echipa servicii-reparatii-termopane.com este o echipa formata din personal calificat, cu experienta in domeniu, gata sa intervina in ajutorul dumneavoastra pentru a rezolva defectiunile aparute la termopanele din locuinta sau sediul firmei , indiferent daca sunt din PVC, ALUMINIU sau LEMN STRATIFICAT.

Pentru a afla un cost aproximativ al lucrarii dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati, prin adresa de mail sau numarul de telefon afisate in website.

In prezentarea de mai jos va vom enumera multiple cauze care duc la defectarea termopanelor, ferestrelor sau usilor dumneavoastra. Suntem solicitati pentru interventii de reparatii termopane, in mod uzual ca urmare a manevrarilor necorespunzatoare ale termopanului prin fortarea inchiderii elementelor de inchidere(blocatorilor)daca acestea s-au miscat sau fereastra-usa s-au lasat. De asemenea, reparatia sau service-ul facut la o anumita perioada de timp de catre personal autorizat va poate feri de problemele aparute la termopanele dvs.

Defectiunile aparute la deschidere oscilo-batante sunt cel mai des intalnite datorita sistemului amplu de accesorii ce formeaza deschiderea oscilo-batanta. Printre ele enumaram blocatori, foarfeca, placa foarfeca, balamale toc, balamale cerecevea, spanioleta, zavor dubla deschidere. Reparatiile la sistemul pentru tamplaria de aluminiu cu geam termopan sunt mult mai complicate, acestea necesitand mai multa atentie din partea dumneavoastra, cat si a noastra ca profesionisti, nefiind la fel de simpla ca o feronerie pentru tamplaria PVC, prin reviziile facute la timp, prin gresarea accesoriilor sau inlocuirea pieselor, garniturilor ce alcatuiesc deschiderea normala sau oscilobatanta a tamplariei de aluminiu cu geam termopan cu piese produse de firme de renume cum ar fi Giesse,Lavale.
Executam reparatii la tamplaria PVC produse de marci precum GEALAN, REHAU, TROCAL, SALAMANDER, DECEUNIK, precum si alte firme producatoare de tamplarie PVC, echipate cu feronerie marca ROTO, GU.VORNE, MAKO.

Va stam la dispozitie pentru orice problema survenita la usile, ferestrele sau orice fel de reparatie aveti nevoie la termopanele dumneavoastra, 24/7 in BUCURESTI si sectoarele 1,2,3,4,5,6 sau Ilfov.

Executam reparatii termopan, servicii deblocari usi termopan, reparatii usi termopan balcon, reparatii usi termopan exterioare din pvc si aluminiu cartierele Dorobanti, Baneasa, Pipera, Floreasca, Obor, Colentina, Stefan cel Mare, Soseaua Iancului, Calea Mosilor, Dristor, Balta Alba, Titan, Vitan, Unirii, Calea Vacaresti, Berceni, Aparatorii Patriei, Soseaua Oltenitei, Tineretului, Timpuri Noi, Brancoveanu, Eroii Revolutiei, Giulesti, Drumul Taberei, Militari, Crangasi, Giurgiului, Ferentari, Rahova, Ghencea, Cotroceni.

Executam reparatii usi termopan, deblocari usi termopan, reparatii usi termopan balcon, reparatii usi termopan exterioare din PVC si aluminiu, in Corbeanca, Comuna Berceni, Buftea, Mogosoaia, Pipera, Otopeni, Dragomoiresti, Cernica, Tunari si Popesti Leordeni.