Program de lucru : Luni-Vineri: 08.00-20.00, Sambata: 08.00-17.00, Duminica: URGENTE Telefon : 0727 511 834

reparatii termopane sector 5 Bucuresti

reparatii termopane sector 5 Am decis sa extindem raza de acoperire a serviciilor de tip reparatii termopane sector 5 avand in vedere solicitarile multiple venite din partea dumneavoastra pentru aceasta zona administrativa.
Pentru ferestrele termopan si usile din casa dumneavoastra indiferent ca sunt din PVC, aluminiu sau lemn stratificat, echipa noastra va ofera un pachet de servicii, constand in inlocuirea balamalelor, a manerelor la usile si ferestrele termopan, schimbarea garniturilor sau prelungirea vietii celor existente, reparat, inlocuit feronerie (simpla deschidere sau oscilobatanta).

Pentru rulourile exterioare din casa dumneavoastra indiferent ca sunt din aluminiu sau pvc, profesionistii nostri va ofera un pachet de servicii la fel de elaborat constand in inlocuit chinga snur, mecanisme actionare ,precum si transformarea din manual in electric, telecomanda, intrerupator.

Asiguram plase de tantari tip balama, tip rulou, glafuri de fereastra, PVC pentru interior si glafuri de fereastra de aluminiu pt exterior.