Program de lucru : Luni-Vineri: 08.00-20.00, Sambata: 08.00-17.00, Duminica: URGENTE Telefon : 0727 511 834

plase insecte rulou

plase insecte tantari rulou

In categoria produselor si accesoriilor aferente acestui tip de plase insecte rulou vom regasi o sumedenie de repere atat de la producatori la nivel national cat si international.

Plasele insecte tip rulou beneficiaza de un design placut incadrandu-se perfect in tamplaria dvs.avand un sistem de strangere a plasei intr-o caseta tip rulou, nefiind nevoie de a demonta plasa pe timpul iernii.Ele se pot confectiona la dimensiuni de pana la 2/2.5m.


La plasele rulou lucrurile sunt mai ample ,deoarece reparatia la o plasa rulou implica mai multa atentie asupra pieselor ce alcatuiesc sistemul de angrenare al plasei, format din chitul rulou ,arc,ax rulou,ghidaje,caseta ,sita,perii si lamela terminala .

O cauza des intalnita la plasele rulou este ruperea sitei de pe axul ruloului,de aceea ele trebuiesc manevrate cu grija si nu trebuiesc fortate.

In cazul in care ati observat ca plasa intampina probleme la coborarea sau retragerea in caseta rulou,contactati echipa servicii-reparatii-termopane.com si noi vom raspunde apelului dvs in sectoarele 1,2,3,4,5,6 sau Ilfov.

plase tantari rulou

Executam reparatii usi termopan,deblocari usi termopan,reparatii usi termopan balcon,reparatii usi termopan exterioare din PVC si aluminiu cartierele Dorobanti, Baneasa, Pipera, Floreasca, Obor, Colentina, Stefan cel Mare, Soseaua Iancului, Calea Mosilor, Dristor, Balta Alba, Titan, Vitan, Piata Unirii, Calea Vacaresti, Berceni, Aparatorii Patriei, Soseaua Oltenitei, Tineretului, Timpuri Noi, Brancoveanu, Eroii Revolutiei, Giulesti, Drumul Taberei, Militari, Crangasi, Giurgiului, Ferentari, Rahova, Ghencea, Cotroceni.

Executam reparatii usi termopan,deblocari usi termopan,reparatii usi termopan balcon,reparatii usi termopan exterioare din PVC si aluminiu si in Corbeanca, Comuna Berceni, Buftea, Mogosoaia, Pipera, Otopeni, Dragomoiresti, Cernica,Tunari si Popesti Leordeni.