Program de lucru : Luni-Vineri: 08.00-20.00, Sambata: 08.00-17.00, Duminica: URGENTE Telefon : 0727 511 834

Confidentialitate

1. POLITICA PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL SERVICII-REPARATII-TERMOPANE.COM RESPECTA CARACTERUL PRIVAT SI CARACTERUL PERSONAL AL DATELOR FIECARUI CLIENT. SERVICII-REPARATII-TERMOPANE.COM NU PRETINDE SI NICI NU STOCHEAZA DATE PERSONALE ALE CLIENTILOR.CONTACTUL SE REALIZEAZA STRICT TELEFONIC FIIND PROGRAMATA O INTALNIRE LA SEDIUL CLIENTULUI PENTRU REPARATII. IN CONFORMITATE CU DISPOZITIILE LEGII NR. 677/2001, PERSOANELE INREGISTRATE, IN CALITATE DE PERSOANE VIZATE, AU URMATOARELE DREPTURI: DREPT DE ACCES LA DATE CU CARACTER PERSONAL, DREPT DE INTERVENTIE ASUPRA DATELOR, DREPT DE OPOZITIE, DREPTUL DE A SE ADRESA JUSTITIEI, DREPTUL LA INFORMARE.

2. SCOPUL COLECTARII DATELOR SCOPUL COLECTARII DATELOR ESTE DE A ORGANIZA DESFASURAREA ACTIVITATILOR DE REPARATIE DE LA SEDIUL CLIENTULUI. SERVICII-REPARATII-TERMOPANE.COM NU VA DEZVALUI UNEI TERTE PARTI NICIUNA DINTRE DATELE DETINUTE, FARA ACORDUL PERSOANELOR VIZATE SI NU VA COMERCIALIZA, SCHIMBA, DIVULGA ACESTE DATE CU ALTE PERSOANE (FIZICE SAU JURIDICE), CU EXCEPTIA SOLICITARII ALTOR INSTITUTII PUBLICE ALE STATULUI, DE ASEMENEA AUTORIZATE SA PRELUCREZE DATE CU CARACTER PERSONAL.

3. SECURITATEA DATELOR COLECTATE SI PROCESATE SERVICII-REPARATII-TERMOPANE.COM UTILIZEAZA METODE SI TEHNOLOGII DE SECURITATE AVANSATE, IMPREUNA CU POLITICI STRICTE APLICATE SALARIATILOR SI PROCEDURILOR DE LUCRU PENTRU A PROTEJA DATELE CU CARACTER PERSONAL, COLECTATE SI PROCESATE CONFORM PREVEDERILOR LEGALE IN VIGOARE. SERVICII-REPARATII-TERMOPANE.COM UTILIZEAZA O CONEXIUNE INTERNET SECURIZATA, CRIPTATA PENTRU A PREVENI INTERCEPTAREA.

4. FEEDBACK UTILIZATORII SERVICII-REPARATII-TERMOPANE.COM NU POT POSTA COMENTARII,NU POT TRIMITE INTREBARI SI SUGESTII. INFORMATIILE SUNT TRIMISE PRIN INTERMEDIUL APELURILOR TELEFONICE DE CONTACT SI VOR FI FOLOSITE TINAND CONT DE DREPTUL LA CONFIDENTIALITATE SI LA IMAGINE AL PERSOANELOR.

5. MODIFICARI ALE POLITICII DE SECURITATE ORICE MODIFICARE A POLITICII DE SECURITATE VA FI PUBLICATA IN CADRUL ACESTEI PAGINI: HTTPS://WWW.SERVICII-REPARATII-TERMOPANE.COM

Contacteaza-ne

0727 511 834