Program de lucru : Luni-Vineri: 08.00-20.00, Sambata: 08.00-17.00, Duminica: URGENTE Telefon : 0727 511 834

reparatii ferestre termopan

reparatii ferestre termopan sector 3

Serviciile de tip reparatii ferestre termopansunt executate atat pe baza de comanda cat si in regim de urgenta si pot fi asigurate de echipe multiple de tehnicieni cu experienta in domeniu.

Reparatii Ferestre Termopan PVC

Reparatii Ferestre Termopan Aluminiu

Reparatii ferestre termopan este un serviciu care vine in ajutorul dumneavoastra cu solutii personalizate pentru reparatia termopanelor din locuinta dumneavoastra si aici ne referim la ferestrele din PVC sau aluminiu

Defectiunile aparute la ferestrele sau usile dumneavoastra se datoreaza in general manevrarii necorespunzatoare sau din cauza invechirii acestora. Pentru aceste defectiuni am infiintat mai multe echipe de tehncieni autorizati si ingineri care in urma unei constatari temeinice va pot oferi solutii dedicate pentru a rezolva problemele aparute la tamplaria din pvc aluminiu.

Noi va punem la dispozitie un pachet de servicii constand in:
  • Reparatii inlocuit manere ferestre
  • Inlocuire garnituri etansare
  • Reglare inchideri ferestre
  • Reglare inchidere usi
  • Reparatii feronerie
  • Modificare deschideri fereastre din simpla deschidere in deschidere oscilo-batanta
  • Inlocuire geamuri termopan sparte sau aburite
reparatii ferestre termopane


Noi echipa servicii-reparatii-termopane.com va stam la dispozitie pentru orice problema survenita la usile,ferestrele sau orice fel de reparatie aveti nevoie la termopanele dvs 24-24 7zile din 7 in BUCURESTI si sectoarele 1,2,3,4,5,6 sau Ilfov.

Executam reparatii usi termopan,deblocari usi termopan,reparatii usi termopan balcon,reparatii usi termopan exterioare din PVC si aluminiu cartierele Dorobanti, Baneasa, Pipera, Floreasca, Obor, Colentina, Stefan cel Mare, Soseaua Iancului, Calea Mosilor, Dristor, Balta Alba, Titan, Vitan, Piata Unirii, Calea Vacaresti, Berceni, Aparatorii Patriei, Soseaua Oltenitei, Tineretului, Timpuri Noi, Brancoveanu, Eroii Revolutiei, Giulesti, Drumul Taberei, Militari, Crangasi, Giurgiului, Ferentari, Rahova, Ghencea, Cotroceni.

Executam reparatii usi termopan,deblocari usi termopan,reparatii usi termopan balcon,reparatii usi termopan exterioare din PVC si aluminiu si in Corbeanca, Comuna Berceni, Buftea, Mogosoaia, Pipera, Otopeni, Dragomoiresti, Cernica,Tunari si Popesti Leordeni.