Program de lucru : Luni-Vineri: 08.00-20.00, Sambata: 08.00-17.00, Duminica: URGENTE Telefon : 0727 511 834

reparatii rulouri exterioare

reparatii rulouri exterioare

Serviciile de reparatii rulouri exterioarese executa pentru persoane fizice dar si juridice, in bucuresti-Ilfov dar si in judetele apropiate.


Pentru reparatii rulouri exterioare, instalare, inlocuiri rulouri, echipele noastre de interventie acorda o atentie sporita identificarii corecte a cauzelor de aparitie a oricaror deficiente intampinate in exploatarea propriu-zisa.


Va sprijinim cu personal calificat prganizat in mai multe schimburi de lucru tocmai pentru a veni rapid in intampinarea solicitarilor dumneavoastra. Oferim o gama larga de servicii printre care va mentionam: Reparatii rulouri aluminiu, reparatii rulouri exterioare din aluminiu, inlocuire panglica rulou, inlocuire snur rulou exterior, inlocuire mecanism actionare, role glisare, automatizare si motorizare rulouri.Cauzele care au determinat solicitarea dumneavoastra de reparatii rulouri exterioare electrice si nu numai, pot fi multiple insa, intotdeauna, se impune o identificare corecta plecand de la eventuale defecte de fabricatie, montaj sau garantie. Una din cauzele cel mai des intalnite in deteriorarea ruloului este manevrarea defectuoasa a snurului , chingii, panglicii, precum si a mecanismelor de strangerea ruloului.
O alta cauza se datoreaza faptului ca greutatea campului(lamelelor)nu este adaptata tipului de manevrare si se alege intotdeauna calea mai usoara.

Multe persoane nu stiu ca la o anumita greutate se foloseste un anumit tip de actionare care poate fi electrica ce se recomanda rulourilor ce depasesc 2*2m, confectionte din aluminiu, acestea fiind foarte greu de utilizat cu clasica metoda (snur-chinga ).
De asemenea la un rulou exterior nu se defecteaza doar accesoriile care se vad, existand si piese incorporate in caseta care poate fi aluminiu sau PVC(plastic).
reparatii rulouri exterioare bucuresti Din categoria accesoriilor intalnite in interventiile de tip reparatii rulouri exterioare produsele din categoria rulmenti, roata antrenare ,ax metalic, actionare manivela. Axul metalic poate fi usor indoit daca nu se tine cont de grutatea lamelelor, apoi urmeaza motoarele tubulare care nefiind adaptate greutatii si dimensiunii ruloului se pot defecta foarte usor, chiar daca ele au incorporate un sistem de protectie care nu permite defectarea lor foarte usor. Aceste motoare tubulare se gasesc intr-o gama larga de modele de la 10 nm pana la 330nm, in functie de marimea si greutatea jaluzelei exterioare.
Pentru orice tip de reparatie la rulourile sau jaluzele exterioare nu alegeti pretul ci calitatea materialelor cu care sunt efectuate reparatiile indiferent daca este vorba de un rulou electric cu intrerupator, manual sau de unul cu telecomanda.

Noi echipa servicii-reparatii-termopane.com va stam la dispozitie pentru orice problema survenita la usile,ferestrele sau orice fel de reparatie aveti nevoie la termopanele dvs 24-24 7zile din 7 in BUCURESTI si sectoarele 1,2,3,4,5,6 sau Ilfov.

Executam reparatii usi termopan,deblocari usi termopan,reparatii usi termopan balcon,reparatii usi termopan exterioare din PVC si aluminiu cartierele Dorobanti, Baneasa, Pipera, Floreasca, Obor, Colentina, Stefan cel Mare, Soseaua Iancului, Calea Mosilor, Dristor, Balta Alba, Titan, Vitan, Piata Unirii, Calea Vacaresti, Berceni, Aparatorii Patriei, Soseaua Oltenitei, Tineretului, Timpuri Noi, Brancoveanu, Eroii Revolutiei, Giulesti, Drumul Taberei, Militari, Crangasi, Giurgiului, Ferentari, Rahova, Ghencea, Cotroceni.

Executam reparatii usi termopan,deblocari usi termopan,reparatii usi termopan balcon,reparatii usi termopan exterioare din PVC si aluminiu si in Corbeanca, Comuna Berceni, Buftea, Mogosoaia, Pipera, Otopeni, Dragomoiresti, Cernica,Tunari si Popesti Leordeni.