Program de lucru : Luni-Vineri: 08.00-20.00, Sambata: 08.00-17.00, Duminica: URGENTE Telefon : 0727 511 834

reparatii termopane sector 2 Bucuresti

reparatii termopane sector 2

Executam reparatii termopane sector 2 cu echipe multiple de interventie in cartierele Obor, Colentina, Stefan cel Mare, Soseaua Iancului, Calea Mosilor

Echipa noastra va ofera o gama larga de servicii de calitate pentru reparatii, inlocuiri si instalare a usilor, ferestrelor si rulourilor din casa dumneavoastra. Bazati-va pe interventia, experienta, expertiza si precizia oferite de echipele noastre alcatuite din personal calificat si autorizat.

Pentru a asigura viata lunga si eficienta a termopanelor din casa dumneavoastra va puteti baza pe echipa noastra indiferent de nevoia sau problema existenta. Profesionistii nostri pot face acest lucru intr-un timp scurt, cu asistenta de specialitate, reparand orice usa, fereastra, rulou, plase de tantari.

  • Inlocuire garnituri uzate sau imbatranite;
  • Inlocuire manere,usi,ferestre;
  • Inlocuire balamale,usi ,ferestre;
  • Inlocuire geamuri crapate sau aburite;
  • Inlocuire butuci,broaste,yale;
  • Reparat plase de tantari sau inlocuit fie ca sunt pe balama sau rulou;
  • Montat glafuri indiferent de dimensiune si culoare;
reparatii ferestre termopan sector 2

Pentru rulourile exterioare fie ca sunt din PVC sau aluminiu, asiguram un serviciu complet de reparatie sau inlocuire, intretinere al componentelor precum inlocuirea snurului, a chingii sau bentitei, a roleleor, mecanismelor de actionare, periilor de maenvrare, precum si motorizarea rulourilor care sunt manuale, putand adapta telecomenzi, intrerupatoare, senzori,etc. Toate acestea pot fi executate atat pt tamplaria din PVC, aluminiu cat si pentru cea confectionaata din lemn stratificat.