Program de lucru : Luni-Vineri: 08.00-20.00, Sambata: 08.00-17.00, Duminica: URGENTE Telefon : 0727 511 834

reparatii termopane sector 1

Bucuresti

reparatii termopane sector 1

Executam reparatii termopane sector 1 in cartierele Dorobanti, Baneasa, Pipera, Floreasca dar si in zonele adiacente.

Echipa noastra va ofera o gama larga de servicii de calitate pentru reparatii, inlocuiri si instalare a usilor, ferestrelor si rulourilor din casa dumneavoastra, de modificari ale usilor si ferestrelor, a inlocuirii butucilor, broastelor, manerelor, garnituri, balamalelor sau orice alta problema legata de termopanele dumneavoastra daca locuiti in sectorul 1, Bucuresti.
Bazati-va pe interventia, experienta, expertiza si precizia oferita de echipele noastre de interventie. Pentru a asigura viata lunga si eficienta a termopanelor, va puteti baza pe echipa noastra indiferent de nevoia sau problema ivita. Profesionistii nostri pot face acest lucru intr-un timp scurt, cu asistenta de specialitate, reparand orice usa, fereastra, rulou, plase de tantari, glafuri din casa sau spatiul dumneavoastra de profesional.

  • Inlocuire garnituri uzate sau
  • Inlocuire manere, usi, ferestre;
  • Inlocuire balamale, usi, ferestre;
  • Inlocuire geamuri crapate sau aburite;
  • Inlocuire butuci, broaste, yale;
  • Reparare plase de tantari sau inlocuit fie ca sunt pe balama sau rulou;
reglaje termopane sector 1

Pentru rulourile sau jaluzelele exterioare fie ca sunt din pvc sau aluminiu, asiguram un serviciu complet de reparatie sau inlocuire , intretinere al componentelor cum ar fi: inlocuirea snurului, chingii sau bentitei, roleleor, mecanismelor de actionare, periilor de manevrare, precum si motorizarea rulourilor care sunt manuale,putand adapta, telecomenzi, intrerupatoare, senzori,etc.