Program de lucru : Luni-Vineri: 08.00-20.00, Sambata: 08.00-17.00, Duminica: URGENTE Telefon : 0727 511 834

Reparatii Termopane Ilfov

Reparatii Ferestre Termopan Ilfov

reparatii termopane ilfov

Reparatii termopane Ilfov prezinta informatii privind serviciile de reparatie a ferestrelor termopan, a usilor termopan si a rulourilor exterioare pentru locuitorii judetului Ilfov.


Executam reparatii ferestre termopan dar si reparatii general de tamplarie termopan, si cand spunem termopane ne referim la repararea tamplariei Pvc sau aluminiu cu geam termopan din localitati precum Corbeanca, Popesti Leordeni, Comuna Berceni, Comuna Vidra, Comuna 1 Decembrie, Comuna Ciorogarla, Dobroiesti Ilfov, Cernica, Chiajna, Mogosoaia, Comuna Tunari, Stefanestii de Jos, Dragomiresti, Bolintin Deal, Bolintin Vale.

  • Intretinere reparatii ferestre termopan Ilfov
  • Reparatii si intretinere rulouri exterioare Ilfov
  • Reparatii usi din PVC, aluminiu, lemn stratificat Ilfov

Pentru ferestrele termopan si usile din casa dumneavoastra, indiferent ca sunt din PVC, aluminiu sau lemn stratificat, echipa noastra va ofera un pachet de servicii constand in inlocuirea balamalelor, a manerelor la usile si ferestrele termopan, schimbarea garniturilor sau prelungirea vietii celor existente, servicii de reparatii, inlocuit feronerie (simpla deschidere sau oscilobatanta), inlocuirea geamului termopan daca este aburit, crapat sau zgariat.

reparatii ferestre termopan ilfov

Pentru serviciile de tip reparatii rulouri exterioare indiferent ca sunt din aluminiu sau pvc, profesionistii nostri va ofera un pachet de servicii la fel de elaborat constand in inlocuit chinga, snur ,mecanisme actionare, precum si transformarea din manual in electric, telecomanda, intrerupator.

Asiguram plase de tantari tip balama, tip rulou, glafuri de fereastra, PVC pentru interior si glafuri de fereastra de aluminiu pt exterior.