Program de lucru : Luni-Vineri: 08.00-20.00, Sambata: 08.00-17.00, Duminica: URGENTE Telefon : 0727 511 834

reglaje termopane

reglaje termopane

Cand spunem reglaje termopane, ne referim la reglarea ferestrelor termopane sau reglajul usilor termopan, care fac parte din ansamblul numit tamplarie pvc sau tamplarie aluminiu cu geam termopan.

Cand este nevoie de servicii reglare termopane?

Reglajul ferestrei termopan intervine atunci cand fereastra nu mai lucreaza la parametrii optimi privind etansarea garniturilor contra curentilor de aer si manevrarea necorespunzatoare,cand fereastra termopan loveste de piesele de inchidere sau permite curentilor de aer reci sau calzi sa patrunda in incapere.

Deblocarea ferestrelor termopan intervine atunci cand fereastra a ramas in pozitie batanta sau oscilobatanta, manerul se invarte in gol, nemaiputand executa manevra de inchidere-deschidere. Reglajul usilor termopan din pvc sau aluminiu cu geam termopan sunt cel mai des intalnite, datorita greutatii lor, precum si a traficului desfasurat pe usa termopan.

Reglarea usilor termopan se poate executa numai de personal calificat pentru a nu agrava defectiunile aparute, pentru ca de multe ori nu este de ajuns un simplu reglaj, ci si inlocuirea manerului,inlocuirea balamalelor sau a sistemului de inchidere,si cand spunem sistem de inchidere ne referim la broasca sau butuc.reglaje termopane sector 3

Noi echipa servicii-reparatii-termopane.com va stam la dispozitie pentru orice problema survenita la usile, ferestrele sau orice fel de reparatie aveti nevoie la termopanele dvs 24/24 7zile din 7 in BUCURESTI si sectoarele 1,2,3,4,5,6 sau Ilfov.

Executam reparatii usi termopan, deblocari usi termopan, reparatii usi termopan balcon, reparatii usi termopan exterioare din pvc si aluminiu cartierele Dorobanti, Baneasa, Pipera, Floreasca, Obor, Colentina, Stefan cel Mare, Soseaua Iancului, Calea Mosilor, Dristor, Balta Alba, Titan, Vitan, Unirii, Calea Vacaresti, Berceni, Aparatorii Patriei, Soseaua Oltenitei, Tineretului, Timpuri Noi, Brancoveanu, Eroii Revolutiei, Giulesti, Drumul Taberei, Militari, Crangasi, Giurgiului, Ferentari, Rahova, Ghencea, Cotroceni.

Executam reparatii usi termopan, deblocari usi termopan, reparatii usi termopan balcon, reparatii usi termopan exterioare din pvc si aluminiu si in Corbeanca, Comuna Berceni, Buftea, Mogosoaia, Pipera, Otopeni, Dragomoiresti, Cernica, Tunari si Popesti Leordeni.